Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 2 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Boxe audio Vlliodor DS 2008

0 stars: 0.00 din 0 pareri

480 lei
Pe stoc
Da
Descriere
Sistemul profesional de boxe Vlliodor DS 2008 este compus din 2 boxe. Pasiva si activa cu amplificator si mixer. Pretul afisat este pentru set. Are 3 intrari auxiliare 6.3mm cu egalizator separat. Volum separat si efecte 1-pentru instrumente muzicale si 2-pentru microfon.  Metodele de conectare si de redare includ, pe langa mufa RCA, redarea fisierelor in format MP3 direct de pe stick prin USB. Sau card SD, redarea prin Bluetooth si Radio FM.

FUNC?II SI UTILIZARE:
2 egalizatoare care functioneaza independent, ambele avand urmatoarele reglaje: volum/inalte/medii/bass
Egalizatorul pentru cele 3 intrari jack are si doua reglaje pentru efecte
Sistemul are doua volumuri: unul se regleaza din potentiometrul de volum. Celalalt prin apasarea lunga a butoanelor de selectie a fisierelor audio (next/previous).
Butonul MODE face selectia intre sursele audio: Radio FM, Bluetooth, USB, SD CARD
Permite schimbarea functiei celor 3 butoane de control al fisierelor audio (play/pause/previus/next) in modul de cautare si selectie a frecventei radio (scan, frecventa +/-) sau in mdul de selectie a unuia din volumurile de sunet
Butonul INPUT face selectia intre cele doua panouri cu mufe de intrare a surselor audio: intrarea RCA/intrarile USB, SD CARD, JACK 6,3mm

Pe langa reglajele explicate mai sus, sistemul mai are 2 butoane: volumul principal (pe panoul din fata) si ON/OFF (pe spate).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura